Caramel Combi Deal Caramel boilies Caramel grondvoer Caramel pellets Caramel pop-ups Caramel liquid booster Caramel baitspray
Caramel Combi Deal Caramel boilies Caramel grondvoer Caramel pellets Caramel pop-ups Caramel liquid booster Caramel baitspray
Caramel Combi Deal
0 Reviews | Review toevoegen
Zie de omschrijving voor meer informatie.

Verzendkosten

ā‚¬Ā 6,95

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 21:30 besteld? Morgen in huis!

ā‚¬Ā 61,44 *
ā‚¬Ā 49,99 *
Prijs per combi deal
Aantal: 
Bestellen
 

Caramel Combi Deal

Deze combi deal bestaat uit 6 soorten caramel producten zodat je kennis kunt maken met deze verschillende soorten karpervoer met een heerlijke caramel flavour. De soorten waaruit deze combi deal bestaat zijn tijger crunch caramel boilies, caramel grondvoer, caramel pellets, vanilla pop-ups, caramel liquid booster en caramel baitspray. Elk soort product wordt hieronder uitgebreid toegelicht zodat het duidelijk is waarvoor elk product uit deze combi deal gebruikt kan worden.

Tijger Crunch Caramel Boilies
De Tijger Crunch Caramel is een zoete boilie met een grove structuur. Deze bol is zowel geschikt voor instant- als lange voersessies. Onze tijgernoten worden na het koken gelijk vermalen en met de maximale dosering in deze bol gedraaid. Met de unieke bijpassende tijgernoot caramel flavour is deze boilie niet te weerstaan. Waar de naam Tijger Crunch Caramel vandaan komt? De stukjes tijgernoot zorgen voor een heerlijk ''crunch'' effect wanneer deze boilie gegeten wordt. Wanneer deze boilie wordt opengebroken zijn de stukken tijgernoot duidelijk te zien. Deze bol is geschikt voor elk type water. Zeker op betaalwateren waar niet met tijgernoten gevist mag worden een groot succes. Deze boilie blijft erg lang aan de hair zitten door juiste samenstelling van bestandsdelen.

Tijgernoot Caramel Grondvoer
Tijgernoot caramel grondvoer is een aangename toevoeging bij het gebruik van boillies en partikels. Dit grondvoer is rijk aan tijgernotenmeel, tarwe en sojabloem, gecombineerd met een heerlijke caramel flavour. Wanneer dit grondvoer met water in aanraking komt, zal er een vettige wolk bestaande uit kleine voedseldeeltjes op de voerstek ontstaan. Dit grondvoer is geschikt in zowel koud als warm water en hierdoor heel het jaar inzetbaar. Overigens is het caramel grondvoer geschikt voor het vissen met de method feeder.

Caramel Pellets
Caramel pellets zijn een aangename toevoeging bij het gebruik van boillies en partikels. Deze pellets zijn rijk aan granen, vismeel en een heerlijke caramel flavour. Hierdoor zal er tijdens het oplossen van dit product een vettige wolk vol voedingswaarden op de voerstek ontstaan. Overigens zijn de caramel pellets geschikt voor het vissen met de method feeder. Deze pellets zijn goed oplosbaar in zowel koud als warm water en hierdoor heel het jaar inzetbaar. Dit product is de perfecte basis van een voerstek. Door alle kleine stukjes voer zal de karper lang aan het eten zijn.

Vanilla Pop-ups
Deze felwitte pop-ups hebben een heerlijke vanille smaak die perfect gecombineerd kan worden met caramel producten. Door het sterke drijfvermogen zijn deze pop-ups perfect om haakaas mee uit te balanceren. De zoete geur en hoge attractie zorgen ervoor dat deze pop-ups ook perfect inzetbaar zijn op een Chod- of Ronnyrig. De felle kleur, geur- en smaakstoffen zullen de karpers van grote afstand aantrekken. Dit product zit netjes verpakt in een hersluitbare pot. Hierdoor blijven de geur en smaakstoffen optimaal behouden voor het beste resultaat.

Caramel Liquid Booster
De caramel liquid booster bevat een sterke caramel flavour. Deze booster is perfect om bolies, pellets of partikels extra attractie te geven. Daarnaast is dit product geschikt om een grondvoer of stickmix mee aan te maken. De karpers zullen de geur- en smaakstoffen snel opmerken. Deze liquid booster is PVA vriendelijk.

Caramel Baitspray
Deze ultra geconcentreerde baitspray is perfect om jouw haakaas een extra boost te geven. Wanneer dit product in aanraking met water komt is de geur optimaal en zal het zich door de verschillende waterlagen verspreiden. Dit geeft een verrassend effect. Karpers zullen de geurstof snel opmerken. Deze baitspray is PVA vriendelijk.

Specificaties

-Product: tijger crunch caramel boilies, tijgernoot caramel grondvoer, caramel pellets, vanilla pop-ups, caramel liquid booster en caramel baitspray
-Gewicht: 2,5KG tijger crunch caramel boilies, 2,5KG tijgernoot caramel grondvoer, 2,5KG caramel pellets(4MM), 65GR vanilla pop-ups, 250ML caramel liquid booster en 50ML caramel baitspray
-Verpakking: sealzakken en plastic pet flessen
-Kleur: bruin/geel
-Smaak: caramel

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Beoordelingen van onze klanten