Scopex Combi Deal Scopex boilies Scopex grondvoer Scopex pellets Scopex pop-ups Scopex liquid booster Scopex baitspray
Scopex Combi Deal Scopex boilies Scopex grondvoer Scopex pellets Scopex pop-ups Scopex liquid booster Scopex baitspray
Scopex Combi Deal
1 Reviews | Review toevoegen
Zie de omschrijving voor meer informatie.

Verzendkosten

ā‚¬Ā 6,95

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 21:30 besteld? Morgen in huis!

ā‚¬Ā 61,44 *
ā‚¬Ā 49,99 *
Prijs per combi deal
Aantal: 
Bestellen
 

Scopex Combi Deal

Deze combi deal bestaat uit 6 soorten scopex producten zodat je kennis kunt maken met deze verschillende soorten karpervoer met een heerlijke scopex flavour. De soorten waaruit deze combi deal bestaat zijn scopex boilies, scopex grondvoer, scopex pellets, scopex pop-ups, scopex liquid booster en scopex baitspray. Elk soort product wordt hieronder uitgebreid toegelicht zodat het duidelijk is waarvoor elk product uit deze combi deal gebruikt kan worden.

Ultimate Scopex Boilies
De Ultimate Scopex is een heerlijke zoete romige boilie. Deze bol bevat een traditionele scopex flavour met kwalitatief hoogwaardige smaakstoffen die perfect op de samenstelling aansluiten. De romige bestandsdelen zorgen voor veel attractie onder water. Hierdoor heeft deze boilie een optimale instant vangkracht. Door de hoge verteerbaarheid en juiste voedingswaarden zal deze boilie het gehele jaar uitstekend inzetbaar zijn. Deze boilie blijft erg lang aan de hair zitten door juiste samenstelling van bestandsdelen.

Scopex Grondvoer
Scopex grondvoer is een aangename toevoeging bij het gebruik van boillies en partikels. Dit grondvoer is rijk aan tarwe en sojabloem, gecombineerd met een heerlijke scopex flavour. Wanneer dit grondvoer met water in aanraking komt, zal er een vettige wolk bestaande uit kleine voedseldeeltjes op de voerstek ontstaan. Dit grondvoer is geschikt in zowel koud als warm water en hierdoor heel het jaar inzetbaar. Overigens is het scopex grondvoer geschikt voor het vissen met de method feeder.

Scopex Pellets
Scopex pellets zijn ook een aangename toevoeging bij het gebruik van boillies en partikels. Deze pellets zijn rijk aan granen, vismeel en een heerlijke scopex flavour. Hierdoor zal er tijdens het oplossen van dit product een vettige wolk vol voedingswaarden op de voerstek ontstaan. De pellets zijn net als het grondvoer geschikt voor het vissen met de method feeder. Deze pellets zijn goed oplosbaar in zowel koud als warm water en hierdoor heel het jaar inzetbaar. Dit product is de perfecte basis van een voerstek. Door alle kleine stukjes voer zal de karper lang aan het eten zijn.

Scopex Pop-ups
De fel wit/roze pop-ups hebben een heerlijke scopex smaak. Door het sterke drijfvermogen zijn deze pop-ups perfect om haakaas mee uit te balanceren. De zoete geur en hoge attractie zorgen ervoor dat deze pop-ups ook perfect inzetbaar zijn op een Chod- of Ronnyrig. De felle kleur, geur- en smaakstoffen zullen de karpers van grote afstand aantrekken. De scopex pop-ups zijn netjes verpakt in een hersluitbare pot. Hierdoor blijven de geur en smaakstoffen optimaal behouden voor het beste resultaat.

Scopex Liquid Booster
De scopex liquid booster bevat een sterke scopex flavour. Deze booster is perfect om bolies, pellets of partikels extra attractie te geven. Daarnaast is deze liquid booster geschikt om een grondvoer of stickmix mee aan te maken. De karpers zullen de geur- en smaakstoffen snel opmerken. Deze baitbooster is PVA vriendelijk.

Scopex Baitspray
Deze ultra geconcentreerde baitspray is perfect om jouw haakaas een extra boost te geven. Wanneer dit product in aanraking met water komt is de geur optimaal en zal het zich door de verschillende waterlagen verspreiden. Dit geeft een verrassend effect. Karpers zullen de geurstof snel opmerken. Deze baitspray is PVA vriendelijk.

Specificaties

-Product: scopex boilies, scopex grondvoer, scopex pellets, scopex pop-ups, scopex liquid booster en scopex baitspray
-Gewicht: 2,5KG scopex boilies, 2,5KG scopex grondvoer, 2,5KG scopex pellets(4MM), 65GR scopex pop-ups, 250ML scopex liquid booster en 50ML scopex baitspray
-Verpakking: sealzakken en plastic pet flessen
-Kleur: geel
-Smaak: scopex

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Sorteren op:

Review toevoegen
harm-jan - 17-08-2021 10:11

Erg mooi pakket. de eerste vangsten zijn binnen!

Beoordelingen van onze klanten