Het Tijgernotenkopen.nl team!

Onze toppers zijn elke week druk bezig met het testen van nieuwe producten, het beoordelen van de partikels en natuurlijk met het vangen van hééél veel karpers! Leuke stukjes van onze team-leden lezen of vette vangsten bekijken? Ga dan snel naar onze facebook/instagram pagina!

Wilco Visser:

Ik ben Wilco Visser. Bij het halen van mijn zwemdiploma A kreeg ik een hengeltje en sindsdien kan ik me geen leven zonder vissen meer voorstellen. De telescoophengel werd al snel ingeruild voor een werphengel en het duurde niet lang voordat een neef me meenam om op karpers te vissen. Ik was direct verkocht! Met uitzondering van een incidenteel dagje snoeken in de winter, doe ik niets anders meer.

Mijn Nederlandse visserij concentreert zich vooral op de zandputten en kanalen. Daarbij probeer ik minstens  vier keer per jaar naar Frankrijk af te reizen. Ik vis daar alleen op openbaar water en blijf weg van bekende wateren. Ook hier kies ik graag voor meren en kanalen waar ik nog ongestoord mijn ding kan doen. Als het voorjaar echt op gang is, schakel ik steeds vaker over van boilies op tijgernoten. Deze kocht ik meestal online bij verschillende verkopers, tot ik in 2018 terecht kwam bij Tijgenotenkopen.nl. Deze noten doen het altijd goed, de noten slijmen super, de prijs-kwaliteit verhouding is schappelijk en de service is altijd top. Toen ik werd gevraagd om in het team te komen vissen, heb ik dan ook niet getwijfeld. 

Ik hoop dat jullie me vaak voorbij zien komen met de nodige mooie vissen. Ik ben in ieder geval super gemotiveerd om veel te vissen en het beste uit mijn visserij te halen!

 

Melvin van der Molen:

Bij deze wil ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Melvin. Ik ben geboren in 1991 en woon in Zevenaar. Van kinds af aan ben ik al met vissen bezig. Ongeveer vijf jaar geleden ben ik besmet geraakt met het karpervirus. 

Mijn visserij: 
Vaak ben ik bezig met stekken aanvoeren en afromen. Hier komen de partikels van Tijgenotenkopen.nl goed van pas. Maar ook een dagje struinen ben ik niet vies van, zo weinig mogelijk mee en op zoek naar karpers.
Het soort aas: 
Ik voer graag met tijgernoten en boilies vaak omdat dit goed voer is vanaf de kant.  Wanneer ik voer vanuit een boot dan wil ik graag ook wat fijner voer op de stek. Denk hierbij aan hennep/pinda's/maïs/duivenvoer. Dit om de vis op de stek te houden maar ook om andere vissen aan het azen te krijgen (zien eten doet eten).
Rigs: 
Ik ben ervan overtuigd dat een simpele rig het beste werkt als je een goede bodem hebt. Denk hierbij aan een bodem met weinig tot geen wier. Hiernaast ben ik fan van de Hinged stiff rig. Zeker als je toch wat rotzooi op de bodem hebt is dit een killer. Ook de chod gaat regelmatig ter water, zeker als ik niet weet met wat voor een water ik te maken heb.
Info:
Ik ben te vinden op Facebook en Instagram onder de naam Melvin van der Molen. Hebben jullie vragen aan mij of kan ik jullie ergens mee helpen, spreek me dan gerust aan. Hopelijk kan ik je die info geven die je zoekt!
Slot:
PAK EEN BAK EN GENIET VAN DEZE PRACHTIGE HOBBY!

Danny Baars:

Mijn naam is Danny Baars. Ik ben 37 jaar oud en gebruik als aas vooral bodemaas en boilies. Ik vis meestal korte sessies in de avond of ochtend, met hier en daar een nachtje tussendoor. Omdat ik mijn kansen zoveel mogelijk wil vergroten besteed ik heel veel tijd aan m’n voorbereiding, vaak 2 tot 3 dagen voor ik ga vissen ben ik aan de waterkant te vinden voor de stekkeuze, peilen en manier van voeren. Of het een korte sessie of nacht is maakt vrijwel geen verschil hierin, het type water wel. Voor de rest vis ik eigenlijk vrij eenvoudig, de rigs worden gedropt met een single hookbait, en daar voeren we verspreid wat omheen. Goede voorbereiding, vis waarmee je voert, en hou het lekker simpel, werkt voor mij het beste!

Jelle van den Heuvel:

Mijn naam is Jelle, 20 jaar oud en vis vol trots en plezier voor Tijgernotenkopen.nl. Mijn vangen deel ik op mijn instagram acount: @thedutch_carphunter. Bij Tijgernotenkopen.nl weet ik dat ik altijd goed zit met mijn aas en kan ik er op alle wateren op vertrouwen. Ik vis het liefste op openbare wateren waar elke vis weer een verrassing. Mijn favoriete rig? Lekker simpel, gewoon een normale onderlijn met 2 of 3 tijgers eraan. Doet het op elk water.

Marlon Vos:

Mijn naam is Marlon Vos, ik ben 21 jaar oud en woon in het mooie Groningen. Als ik aan het vissen ben geniet ik van elk moment, het blijft een spannende hobby met vele uitdagingen en dat maakt het ook zo geweldig! Mijn lievelingsaas is een witte tijgernoot met een klein pop-up boven op, dit heeft al meerdere keren voor grote verassingen gezorgd.

Vaak vis ik sessies van een aantal uur, in bijvoorbeeld een ochtend of in de avond uren. Ook doe ik wel eens een nachtje. Mijn lievelingsvisserij is toch wel het oppervlakte vissen waarbij het zoeken naar vissen een belangrijke rol speelt, dit kan ook zeer spannend zijn het is echt een spel tussen jou en de vissen. 

Mochten jullie vragen hebben over mijn visserij of heb je iets anders, je mag me altijd contacteren!

Instagram: Marlonnvos     -    Facebook:  Marlon Vos

Beoordelingen van onze klanten