Bloodworm Combi Deal 15MM Bloodworm Combi Deal 15MM Bloodworm Combi Deal 15MM Bloodworm Combi Deal 15MM Bloodworm Combi Deal 15MM Bloodworm Combi Deal 15MM Bloodworm Combi Deal 15MM
Bloodworm Combi Deal 15MM Bloodworm Combi Deal 15MM Bloodworm Combi Deal 15MM Bloodworm Combi Deal 15MM Bloodworm Combi Deal 15MM Bloodworm Combi Deal 15MM Bloodworm Combi Deal 15MM
Bloodworm Combi Deal 15MM
0 Review | Review toevoegen
Zie de omschrijving voor meer informatie.

Gewicht   

8,500 KG

Verzendkosten

ÔéČ┬á6,95

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 21:30 besteld? Morgen in huis!

ÔéČ┬á61,44 *
ÔéČ┬á49,99 *
Prijs per combi deal
Aantal: 
Bestellen
 

Bloodworm Combi Deal 15MM

Deze combi deal bestaat uit 6 soorten bloodworm producten zodat je kennis kunt maken met deze verschillende soorten karpervoer met een heerlijke bloodworm flavour. De soorten waaruit deze combi deal bestaat zijn bloodworm halibut boilies, bloodworm halibut grondvoer, bloodworm pellets, bloodworm pop-ups, bloodworm extract en bloodworm baitspray. Elk soort product wordt hieronder uitgebreid toegelicht zodat het duidelijk is waarvoor elk product uit deze combi deal gebruikt kan worden.

Bloodworm Boilies
Na langdurig testen is de receptuur van deze boilie doorontwikkeld tot één van de beste uit ons assortiment. De bloodworm halibut boilie zit bomvol met essentiele voedingsstoffen voor de karper. In deze bloodworm boilies is een maximale dosering bloedmeel, bloodworm liquid en stukjes halibut gedraaid. Dit is zichtbaar zodra je deze boilie open breekt. De sterke bloodworm flavour zorgt ervoor dat deze boilie extra veel attractie heeft. Deze boilie blijft erg lang aan de hair zitten door juiste samenstelling van bestandsdelen.

Bloodworm Halibut Grondvoer
Bloodworm Halibut grondvoer is een aangename toevoeging bij het gebruik van boillies en partikels. Dit grondvoer is rijk aan bloedmeel, tarwe en sojabloem, gecombineerd met een sterke bloodworm flavour. Tevens zijn er door dit grondvoer zichtbare stukjes halibut pellet gedraaid voor extra attractie. Overigens is het bloodworm halibut grondvoer geschikt voor het vissen met de method feeder.

Bloodworm Pellets
Bloodworm pellets zijn ook een aangename toevoeging bij het gebruik van boillies en partikels. Deze pellets zijn rijk aan granen, vismeel en een heerlijke bloodworm flavour. Hierdoor zal er tijdens het oplossen van dit product een vettige wolk vol voedingswaarden op de voerstek ontstaan. De pellets zijn net als het grondvoer geschikt voor het vissen met de method feeder. Deze pellets zijn goed oplosbaar in zowel koud als warm water en hierdoor heel het jaar inzetbaar. Dit product is de perfecte basis van een voerstek. Door alle kleine stukjes voer zal de karper lang aan het eten zijn.

Bloodworm Pop-ups
Deze donker rode pop-ups hebben een sterke bloodworm smaak. Door het sterke drijfvermogen zijn deze pop-ups perfect om haakaas mee uit te balanceren. De sterke bloodworm geur en hoge attractie zorgen ervoor dat deze pop-ups ook perfect inzetbaar zijn op een Chod- of Ronnyrig. De kleur, geur- en smaakstoffen zullen de karpers van grote afstand aantrekken. Dit product zit netjes verpakt in een hersluitbare pot. Hierdoor blijven de geur en smaakstoffen optimaal behouden voor het beste resultaat.

Bloodworm Extract
Het bloodworm extract bevat verse bloodwormen en een sterke bloodworm flavour. Deze booster is perfect om bolies, pellets of partikels extra attractie te geven. Daarnaast is dit product geschikt om een grondvoer of stickmix mee aan te maken. De karpers zullen de verse rode muggenlarven en geur- en smaakstoffen snel opmerken.

Bloodworm Baitspray
Deze ultra geconcentreerde baitspray is perfect om jouw haakaas een extra boost te geven. Wanneer dit product in aanraking met water komt is de geur optimaal en zal het zich door de verschillende waterlagen verspreiden. Dit geeft een verrassend effect. Karpers zullen de geurstof snel opmerken. Deze baitspray is PVA vriendelijk.

Specificaties

-Product: bloodworm halibut boilies 15MM, bloodworm halibut grondvoer, bloodworm pellets, bloodworm pop-ups 12MM, Bloodworm extract en bloodworm baitspray
-Gewicht: 2,5KG bloodworm halibut boilies, 2,5KG bloodworm halibut grondvoer, 2,5KG bloodworm pellets(4MM), 65GR bloodworm pop-ups, 250ML bloodworm extract en 50ML bloodworm baitspray
-Verpakking: sealzakken en plastic pet flessen
-Kleur: donkerrood
-Smaak: bloodworm

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Beoordelingen van onze klanten