Over ons

‘’Van je hobby je werk maken’’

Het bedrijf tijgernotenkopen.nl is opgericht uit liefde voor het karpervissen. Na jarenlang testen en experimenteren met verschillende soorten aas en aastechnieken vanuit huis, kwamen wij erachter dat goede kwaliteit karpervoer voor een scherpe prijs vrijwel niet verkrijgbaar was.

De geschiedenis
Zowel in hengelsportzaken als online was het aanbod beperkt en een goede partikel specialist bleek lastig te vinden. Dit komt vaak doordat voer groot ingekocht wordt door bedrijven om zo marges te kunnen maken. De versheid van de partikels wordt hierbij volledig buiten beeld gelaten, zowel op droog voer als kant en klaar voer. Hiernaast heeft iedere karpervisser zijn of haar eigen visie op welk aas het beste werkt op de verschillende watertypen. Door het beperkte aanbod van andere aanbieders bleek dat niemand volledige focus had op kwaliteit partikels. Hier wouden wij verandering in brengen door het net even anders te doen als anderen.

Onze visie
De visie die wij vanaf de start van het bedrijf nastreven is: ‘’Een ruim assortiment partikels en bijbehorende producten te kunnen leveren binnen één werkdag van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs’’.

Het assortiment karpervoer
Wij beschikken vrijwel over alle soorten en maten partikels die geschikt zijn voor het karpervissen. Hiernaast hebben wij verschillende boilies waar onze verse partikels doorheen gedraaid zijn. Deze zijn perfect te combineren met de andere producten uit ons assortiment, denk hierbij aan tijgernoten, partikels, pellets, grondvoer, pop-ups, hookbaits en additieven.

Onze service
Onze producten gespecialiseerd op het gebied van karpervissen zijn altijd uit voorraad leverbaar. Wanneer een bestelling op werkdagen voor 21:30 bij ons geplaatst is, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. Dit geldt zowel voor droog als kant en klaar karpervoer. Hiernaast kunnen geplaatste bestellingen van maandag tot vrijdag 09:00 - 17:00 afgehaald worden langs de ring in Groningen. Plaats de bestelling altijd één werkdag van te voren om een lange wachttijd te voorkomen!

Mochten er vragen zijn over onze producten voel je dan vrij om ons te bellen of te mailen voor vrijblijvend advies betreffende het karpervissen met partikels.

Alvast een goede vangst gewenst,

Robin Smaal & Kevin Rodenburg
Eigenaren Tijgernotenkopen.nl

Beoordelingen van onze klanten