HennepBezig met laden...
Hennep 2,5KG
Hennep 2,5KG
î ¸ î ¸ î ¸ î ¸ î ¸ (2)
Zie de omschrijving voor meer informatie.
€ 8,99 incl. btw
Prijs per verpakking van 2,5KG
Hennep 5KG
Korting -17%
Hennep 5KG
î ¸ î ¸ î ¸ î ¸ î ¸ (5)
Zie de omschrijving voor meer informatie.
€ 17,98 € 14,99 incl. btw
Prijs per verpakking van 5KG
Hennep 10KG
Korting -22%
Hennep 10KG
î ¸ î ¸ î ¸ î ¸ î ¸ (3)
Zie de omschrijving voor meer informatie.
€ 35,96 € 27,99 incl. btw
Prijs per verpakking van 10KG
Hennep 20KG
Korting -32%
Hennep 20KG
î ¸ î ¸ î ¸ î ¸ î ¸ (4)
Zie de omschrijving voor meer informatie.
€ 71,92 € 48,99 incl. btw
Prijs per verpakking van 20KG
Hennep 200KG
Korting -33%
Hennep 200KG
î º î º î º î º î º (0)
Combineren is mogelijk: 1000KG per pallet - NL: €55 euro BE: €65 Zie de omschrijving voor meer informatie.
€ 719,20 € 479,99 incl. btw
Prijs per verpakking van 200KG

Hennep Karper

Hennep is één van de bekendste partikels voor het karpervissen op karper. Andere namen voor hennep zijn: hennepzaad, kemp en kempzaad. Voordat er met hennep gevist kan worden, is het erg belangrijk dat het eerst geweekt en gekookt wordt. Hennep moet ongeveer 24 uur geweekt worden. Hennep is rijk aan vet, olie en eiwitten, het bevat namelijk circa 50% vet, 5% koolhydraten en 35% eiwitten.

Doordat hennep bestaat uit veel losse kleine deeltjes, kun je de vis hiermee erg lang op de voerstek vasthouden. Overigens valt hennep perfect te combineren met andere partikels of boilies. Hennep dient voor gebruik eerst geweekt en gekookt te worden. Wil je niet zelf hennep karper koken? Dan kun je ook altijd hennep kant en klaar bestellen.

Hennep Koken

Voordat de hennep gereed is voor gebruik, dien je het eerst te weken en te koken. Week de hennep ongeveer 24 uur. Kook de hennep vervolgens ongeveer 20 minuten. Wanneer je hennep van goede kwaliteit gebruikt, zal de hennep tijdens en na het koken gaan kiemen.

Tijdens het kiemen worden de witte puntjes van dit product zichtbaar. Ook komt er door het hennep karper koken erg veel olie uit dit product, dit zorgt voor gigantisch veel attractie onderwater. Laat de hennep daarom altijd in het kookvocht staan. Ook kun je met dit vocht rijk aan olie goed je grondvoer of stickmix aanmaken.

Hennep Vissen

Voor zowel het vissen op karper als witvis is hennep ontzettend populair! Tijdens het witvissen wordt hennep zowel voor het voeren als haakaas gebruik. Tijdens het vissen op karper wordt er vaak fors met hennepzaad gevoerd. Dit trekt natuurlijk ook witvis aan. Vaak zie je dat zodra de karper op de stek komt, de witvis verdwijnt. Zien eten doet uiteindelijk eten! Wil je de witvis toch zo weinig mogelijk aantrekken? Dan kun je ervoor kiezen om een hoge dosering chili poeder of vlokken bij te voegen! Hierdoor verdrijf je de witvis, karper daarentegen vindt dit heerlijk!

Hennepzaad Kopen

Wil jij hennepzaad kopen voor het vissen op karper? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren hennepzaad in kleine en grote verpakkingen. Hierbij is keuze uit kleine verpakkingen van een paar kilo tot bulk orders van 250KG. Ons hennepzaad heeft een hoge kiemkracht en zit netjes in plastic verpakkingen verpakt. Koop jij de hennep op werkdagen voor 21:30? Dan heb je het de volgende werkdag al in huis! Naast hennep is er ook keuze uit een gigantisch assortiment partikels, boilies, pellets en vele andere producten!

Hennep Koken

Veel karper vissers vinden het ontzettend belangrijk dat hennep goed kiemt. De basis voor goed kiemende hennep, is verse hennep van hoogwaardige kwaliteit. Onze hennep wordt geselecteerd op basis van deze elementen. Om hennep goed te laten kiemen, is het belangrijk dat de hennep 24 uur wordt geweekt en zo'n 20 minuten wordt gekookt. Ook is het mogelijk om hennep met andere partikels mee te koken die langer dan 20 minuten gekookt moeten worden, je zult de hennep namelijk niet snel stuk koken. Hou er wel rekening mee dat als je hennep samen met tijgernoten kookt, de tijgernoten slecht zullen slijmen. Doordat er veel olie uit de hennep vrij komt, zullen de noten slecht gaan slijmen.


Beoordelingen van onze klanten