HennepBezig met laden...
Hennep 2KG
Hennep 2KG
(2)
Zie de omschrijving voor meer informatie.
€ 6,99
Prijs per verpakking van 2KG
Hennep 5KG
Korting -23%
Hennep 5KG
(5)
Zie de omschrijving voor meer informatie.
€ 17,48 € 13,49
Prijs per verpakking van 5KG
Hennep 10KG
Korting -33%
Hennep 10KG
(3)
Zie de omschrijving voor meer informatie.
€ 34,95 € 23,49
Prijs per verpakking van 10KG
Hennep 20KG
Korting -39%
Hennep 20KG
(4)
Zie de omschrijving voor meer informatie.
€ 69,90 € 42,49
Prijs per verpakking van 20KG
Hennep 200KG
Korting -47%
Hennep 200KG
(0)
Combineren is mogelijk: 1000KG per pallet - NL: €55 euro BE: €65 Zie de omschrijving voor meer informatie.
€ 699,00 € 369,99
Prijs per verpakking van 200KG

Hennep karper

Hennep is één van de bekendste partikels voor het karpervissen op karper. Andere namen voor hennep zijn: hennepzaad, kemp en kempzaad. Voordat er met hennep gevist kan worden, is het erg belangrijk dat het eerst geweekt en gekookt wordt. Hennep moet ongeveer 24 uur geweekt worden. Hennep is rijk aan vet, olie en eiwitten, het bevat namelijk circa 50% vet, 5% koolhydraten en 35% eiwitten.

Doordat hennep bestaat uit veel losse kleine deeltjes, kun je de vis hiermee erg lang op de voerstek vasthouden. Overigens valt hennep perfect te combineren met andere partikels of boilies. Hennep dient voor gebruik eerst geweekt en gekookt te worden. Heb jij geen zin of tijd om hennep zelf te bereiden? Dan kun je ook altijd hennep kant en klaar bestellen.

Hennep koken

Voordat de hennep gereed is voor gebruik, dien je het eerst te weken en te koken. Week de hennep ongeveer 24 uur. Kook de hennep vervolgens ongeveer 20 minuten. Wanneer je hennep van goede kwaliteit gebruikt, zal de hennep tijdens en na het koken gaan kiemen.

Tijdens het kiemen worden de witte puntjes van dit product zichtbaar. Ook komt er door het koken erg veel olie uit dit product, dit zorgt voor gigantisch veel attractie onderwater. Laat de hennep daarom altijd in het kookvocht staan. Ook kun je met dit vocht rijk aan olie goed je grondvoer of stickmix aanmaken.
 

Hennepzaad kopen

Wil jij hennepzaad kopen voor het vissen op karper? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren hennepzaad in kleine en grote verpakkingen. Hierbij is keuze uit kleine verpakkingen van een paar kilo tot bulk orders van  250KG. Ons hennepzaad heeft een hoge kiemkracht en zit netjes in plastic verpakkingen verpakt. Koop jij de hennep op werkdagen voor 21:30? Dan heb je het de volgende werkdag al in huis! Naast hennep is er ook keuze uit een gigantisch assortiment partikels, boilies, pellets en vele andere producten!


Beoordelingen van onze klanten