Gemalen Mosselen Vers
0 Reviews | Review toevoegen

Zie de omschrijving voor meer informatie.

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 21:30 besteld? Morgen in huis!

€ 9,99
€ 8,99
Prijs per verpakking van 500ML

 

Aantal: 
Bestellen

Gemalen Mosselen Vers 

Gemalen Mosselen zijn een van de meest natuurlijke voedselbronnen van de karper. Ze bestaan uit eiwitten en andere essentiele voedingstoffen die van nature thuishoren in het voedingspatroon van de karper. Doordat de karpers al bekend zijn met gemalen mosselen kun je hiermee je vangsten direct verhogen. De combinatie van verse partikels, tijgernoten of boilies gemengd met gemalen mosselen kan het verschil maken aan de waterkant.

Het is mogelijk de verse gemalen mosselen opnieuw in te vriezen. Dit product bevat geen conserveringsmiddelen. De gemalen mosselen zijn netjes vacuüm verpakt om de versheid te waarborgen. Kortom 100% verse producten van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Onbevroren en geopend is dit product beperkt houdbaar afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Doorgaans is dit circa één week na het openen van de vacuümverpakking.

De gemalen mosselen kunnen perfect gecombineerd worden met partikels, boilies en pellets.

Specificaties

-Product: verse gemalen mosselen
-Gewicht: 500GR
-Verpakking: per 500ML verpakt

-Dosering: ca. 10% op tijgernoten, partikels, boilies of pellets
-Kleur: geel/bruin
-Smaak: gemalen mosselen

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Beoordelingen van onze klanten