Natuurlijk Aas Combi Deal
2 Reviews | Review toevoegen

Zie de omschrijving voor meer informatie.

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 21:30 besteld? Morgen in huis!

€ 49,95
€ 39,99
Prijs per 5 verpakkingen van 500ML

 

Aantal: 
Bestellen

Natuurlijk Aas Combi Deal

Deze combi deal bestaat uit 5 verschillende soorten natuurlijk aas zodat je kennis kunt maken met deze geweldige toevoeging op voermix. De soorten waaruit deze combi deal bestaat zijn bloodworm, krill, vlokkreeften, gemalen mosselen en waterluizen. Elk soort natuurlijk aas wordt hieronder uitgebreid toegelicht.

Bloodworm
Bloodwormen, ook wel rode muggenlarven genoemd zijn een van de meest natuurlijke voedselbronnen van de karper. Ze bestaan uit eiwitten en andere essentiele voedingstoffen die van nature thuishoren in het voedingspatroon van de karper. Doordat de karpers al bekend zijn met rode muggenlarven kun je hiermee je vangsten direct verhogen. De combinatie van verse partikels, tijgernoten of boilies gemengd met bloodworm kan het verschil maken aan de waterkant.

Krill
Krill is erg bekend in de karperwereld doordat het vaak verwerkt wordt in boilies, pellets en liquids. Karpers zijn gek op krill doordat deze garnaal-achtige bomvol eiwitten en essentiele voedingsstoffen zit. Doordat de karpers al bekend zijn met krill kun je hiermee je vangsten direct verhogen. De combinatie van verse partikels, tijgernoten of boilies gemengd met krill kan het verschil maken aan de waterkant.

Vlokreeften
Vlokreeften zijn een van de meest natuurlijke voedselbronnen van de karper. Ze bestaan uit eiwitten en andere essentiele voedingstoffen die van nature thuishoren in het voedingspatroon van de karper. Doordat de karpers al bekend zijn met vlokreeften kun je hiermee je vangsten direct verhogen. De combinatie van verse partikels, tijgernoten of boilies gemengd met vlokreeften kan het verschil maken aan de waterkant.

Gemalen Mosselen
Gemalen Mosselen zijn een van de meest natuurlijke voedselbronnen van de karper. Ze bestaan uit eiwitten en andere essentiele voedingstoffen die van nature thuishoren in het voedingspatroon van de karper. Doordat de karpers al bekend zijn met gemalen mosselen kun je hiermee je vangsten direct verhogen. De combinatie van verse partikels, tijgernoten of boilies gemengd met gemalen mosselen kan het verschil maken aan de waterkant.

Waterluizen
Waterluizen zijn een van de meest natuurlijke voedselbronnen van de karper. Ze bestaan uit eiwitten en andere essentiele voedingstoffen die van nature thuishoren in het voedingspatroon van de karper. Doordat de karpers al bekend zijn met waterluizen kun je hiermee je vangsten direct verhogen. De combinatie van verse partikels, tijgernoten of boilies gemengd met waterluizen kan het verschil maken aan de waterkant.

Het is mogelijk het natuurlijk aas opnieuw in te vriezen. Dit product bevat geen conserveringsmiddelen. De producten zijn netjes vacuüm verpakt om de versheid te waarborgen. Kortom 100% verse producten van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Onbevroren en geopend is dit product beperkt houdbaar afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Doorgaans is dit circa één week na het openen van de vacuümverpakking.

Deze soorten natuurlijk aas kunnen perfect gecombineerd worden met partikels, boilies en pellets.

Specificaties

-Product: verse bloodworm (rode muggenlarven), krill, vlokreeften, gemalen mosselen en waterluizen
-Gewicht: 5 vacuüm pakken van 500GR
-Verpakking: per 500ML verpakt

-Dosering: ca. 10% op tijgernoten, partikels, boilies of pellets
-Kleur: rood, roze, bruin, geel en oranje
-Smaak: rode muggenlarven, krill, vlokreeften, gemalen mosselen en waterluizen

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

arjan l - 23-07-2021 14:50

Tot nu toe erg te spreken over de soorten aas!

Ben - 11-07-2021 20:08

Leuk pakket om door je aasmix heen te mengen, vooral erg tevreden over de mossels en bloedwormen

Beoordelingen van onze klanten