Partikels

Partikels is een overkoepelende naam voor alle soorten zaden, noten en bonen die binnen het karpervissen gebruikt worden. Dit aassoort is jaren geleden uit de UK komen overwaaien, hier noemt men het Particles. Waar eerst elke karpervisser alleen met boilies viste, zijn partikels de afgelopen jaren enorm populair geworden. Wij van tijgernotenkopen.nl zijn specialist op het gebied van partikels en tijgernoten. Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment boilies en pellets van hoogwaardige kwaliteit! Tijgernoten zijn verreweg de meest gebruikte partikels voor het karper vissen. Deze noten zijn leverbaar in verschillende formaten en kleuren. Denk hierbij aan noten van 6 tot 35MM in het bruin, zwart of wit.

Ook zijn andere soorten partikels als hennepzaad, boekweit, maïs, pinda's, tarwe of dari ook erg poulair voor het vissen op karper. Deze zaden, granen en bonen zijn erg geschikt voor het voeren. Ook kun je verschillende soorten partikels aan de hair bevestigen.

Voordat je met partikels kunt voeren en vissen, moeten deze zaden eerst geweekt en gekookt worden. De bereidingswijze verschilt per soort. Deze bereidingswijze vind je per product onder onze verschillende categoriën tijgernoten en partikels droog.

Beoordelingen van onze klanten