Squid tijgernoten hookbaits
Squid Tijgernoten Hookbaits
3 Reviews | Review toevoegen

Zie de omschrijving voor meer informatie.

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 21:30 besteld? Morgen in huis!

€ 8,49
€ 6,99
Prijs per pot van 100 gram

 

Aantal: 
Bestellen

Squid Tijgernoten Hookbaits

Squid tijgernoten hookbaits zijn voorzien van een gigantisch sterke squid flavour. Deze tijgernoten hookbaits zijn in een unieke kleurstof gekookt. Vlak na het koken wordt een flavour van hoogwaardige kwaliteit toegevoegd. De flavour trekt hierbij volledig in de gekleurde tijgernoten. Daardoor zal deze hookbait na een volledige nacht vissen alsnog heerlijk ruiken. Overigens wordt er voor extra attractie nog tijgernoten olie bijgevoegd.

Door de opvallende kleur, sterke geur en heerlijke smaak is dit product zeer attractief. Perfect om snel een aanbeet mee te forceren. Uw haakaas zal gigantisch opvallen tussen andere tijgernoten.


De houdbaarheid wordt gegarandeerd door het gebruik van natuurlijke conserveringsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor is dit product buiten de koeling houdbaar. Altijd handig om in de vistas te hebben. Dit product heeft een houdbaarheid van minimaal één jaar, indien het donker en koel bewaard wordt.

Specificaties

-Product: gekleurde tijgernoten
-Gewicht: 100GR
-Verpakking: hersluitbare pot
-Kleur: rood
-Smaak: squid

-Houdbaarheid: 1 jaar (indien donker en koel bewaard)

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Erik - 09-01-2021 13:22

Geweldig resultaat in Frankrijk behaald
Is echt een goede combi kleur en geur!

Anoniem - 04-07-2020 11:58

😍

Gea - 07-03-2020 19:30

😍wauww

Beoordelingen van onze klanten