Garlic Combi Deal 20MM Garlic boilies Garlic grondvoer Garlic pellets Garlic Combi Deal 20MM Garlic liquid booster Garlic baitspray
Garlic Combi Deal 20MM Garlic boilies Garlic grondvoer Garlic pellets Garlic Combi Deal 20MM Garlic liquid booster Garlic baitspray
Garlic Combi Deal 20MM
0 Review | Review toevoegen
Zie de omschrijving voor meer informatie.

Gewicht   

8,500 KG

Verzendkosten

ÔéČ┬á4,95

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 21:30 besteld? Morgen in huis!

ÔéČ┬á61,44 *
ÔéČ┬á49,99 *
Prijs per combi deal
Aantal: 
Bestellen
 

Garlic Combi Deal 20MM

Deze combi deal bestaat uit 6 soorten garlic producten zodat je kennis kunt maken met deze verschillende soorten karpervoer met een sterke garlic flavour. De soorten waaruit deze combi deal bestaat zijn krill garlic boilies, krill garlic grondvoer, garlic pellets, garlic pop-ups, garlic liquid booster en garlic baitspray. Elk soort product wordt hieronder uitgebreid toegelicht zodat het duidelijk is waarvoor elk product uit deze combi deal gebruikt kan worden.

Krill Garlic Boilies
De Krill Garlic is een boilie bestaande uit een hoge dosering krill gecombineerd met een sterke knoflook flavour. Deze bol bevat hoogwaardige kwaliteit voedings- en smaakstoffen die perfect op de samenstelling aansluiten. Voor de maximale attractie is deze boilie geboost met extra olie. Hierdoor heeft deze boilie een optimale instant vangkracht. Door de hoge verteerbaarheid en juiste voedingswaarden zal deze boilie het gehele jaar uitstekend inzetbaar zijn. Deze boilie blijft erg lang aan de hair zitten door juiste samenstelling van bestandsdelen.

Krill Garlic Grondvoer
Garlic grondvoer is een aangename toevoeging bij het gebruik van boillies en partikels. Dit grondvoer is rijk aan krillmeel, tarwe en sojabloem, gecombineerd met een sterke garlic flavour. Wanneer dit grondvoer met water in aanraking komt, zal er een vettige wolk bestaande uit kleine voedseldeeltjes op de voerstek ontstaan. Dit grondvoer is geschikt in zowel koud als warm water en hierdoor heel het jaar inzetbaar. Overigens is het garlic grondvoer geschikt voor het vissen met de method feeder.

Garlic Pellets
Garlic pellets zijn een aangename toevoeging bij het gebruik van boillies en partikels. Deze pellets zijn rijk aan granen, vismeel en een sterke garlic flavour. Hierdoor zal er tijdens het oplossen van dit product een vettige wolk vol voedingswaarden op de voerstek ontstaan. Overigens zijn de garlic pellets geschikt voor het vissen met de method feeder. Deze pellets zijn goed oplosbaar in zowel koud als warm water en hierdoor heel het jaar inzetbaar. Dit product is de perfecte basis van een voerstek. Door alle kleine stukjes voer zal de karper lang aan het eten zijn.

Garlic Pop-ups
Deze donkerbruine pop-ups hebben een sterke knoflook smaak. Door het sterke drijfvermogen zijn deze pop-ups perfect om haakaas mee uit te balanceren. De scherpe knoflook geur en hoge attractie zorgen ervoor dat deze pop-ups ook perfect inzetbaar zijn op een Chod- of Ronnyrig. De kleur, geur- en smaakstoffen zullen de karpers van grote afstand aantrekken. Dit product zit netjes verpakt in een hersluitbare pot. Hierdoor blijven de geur en smaakstoffen optimaal behouden voor het beste resultaat.

Garlic Liquid Booster
De garlic liquid booster bevat een sterke knoflook flavour. Deze booster is perfect om bolies, pellets of partikels extra attractie te geven. Daarnaast is dit product geschikt om een grondvoer of stickmix mee aan te maken. De karpers zullen de geur- en smaakstoffen snel opmerken. Deze liquid booster is PVA vriendelijk.

Garlic Baitspray
Deze ultra geconcentreerde baitspray is perfect om jouw haakaas een extra boost te geven. Wanneer dit product in aanraking met water komt is de geur optimaal en zal het zich door de verschillende waterlagen verspreiden. Dit geeft een verrassend effect. Karpers zullen de geurstof snel opmerken. Deze baitspray is PVA vriendelijk.

Specificaties

-Product: krill garlic boilies 20MM, krill garlic grondvoer, garlic pellets, garlic pop-ups 15MM, garlic liquid booster en garlic baitspray
-Gewicht: 2,5KG krill garlic boilies, 2,5KG krill garlic grondvoer, 2,5KG garlic pellets(4MM), 65GR garlic pop-ups, 250ML garlic liquid booster en 50ML garlic baitspray
-Verpakking: sealzakken en plastic pet flessen
-Kleur: donker oranje
-Smaak: garlic

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Beoordelingen van onze klanten