Platina Partikel Mix vers
Platina Partikel Mix kant en klaar 10KG
0 Review | Review toevoegen
Zie de omschrijving voor meer informatie.

Verzendkosten

ā‚¬Ā 6,95

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 21:30 besteld? Morgen in huis!

ā‚¬Ā 29,98 *
ā‚¬Ā 28,99 *
Prijs per verpakking van 10KG
Aantal: 
Bestellen
 

Platina Partikel Mix kant en klaar 

De platina partikel mix bestaat uit: tijgernoten, boekweit, rode maïs en gele maïs. De tijgernoten in deze kant en klare partikel mix kunnen gebruikt worden als haakaas. Door de kleine deeltjes van de verschillende partikels is deze mix de perfecte basis voor een voerstek. De karpers zullen hierdoor lang blijven zoeken naar voedsel.

De relatief lage prijs maakt het extra aantrekkelijk om dit product in grote partijen over de voerstek te strooien. Daarnaast wordt deze partikel mix veel gebruikt voor het vissen met de pen.

Het is mogelijk deze kant en klare partikel mix opnieuw in te vriezen, indien wenselijk in kleinere porties. Dit product bevat geen conserveringsmiddelen. Deze partikels zitten netjes vacuüm verpakt om de versheid te waarborgen. Kortom 100% verse producten van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Dit product PVA vriendelijk maken? Voeg dan wat zout toe. Ingevroren is dit product minimaal een jaar houdbaar. Onbevroren en geopend is dit product beperkt houdbaar afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Doorgaans is dit circa 3 weken na het openen van de vacuümverpakking.

De platina partikel mix kan perfect gecombineerd worden met andere partikels, boilies en pellets.

Specificaties

-Product: kant en klare partikels
-Gewicht: 10KG (2 zakken van 5KG)
-Verpakking: per 5KG vacuüm verpakt
-Kleur: variërend
-Smaak: naturel

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Beoordelingen van onze klanten