Tuna Combi Deal 24MM Tuna boilies Tuna grondvoer Tuna pellets Tuna pop-ups Tuna liquid booster Tuna baitspray
Tuna Combi Deal 24MM Tuna boilies Tuna grondvoer Tuna pellets Tuna pop-ups Tuna liquid booster Tuna baitspray
Tuna Combi Deal 24MM
0 Review | Review toevoegen
Zie de omschrijving voor meer informatie.

Gewicht   

8,500 KG

Verzendkosten

ÔéČ┬á4,95

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 21:30 besteld? Morgen in huis!

ÔéČ┬á61,44 *
ÔéČ┬á49,99 *
Prijs per combi deal
Aantal: 
Bestellen
 

Tuna Combi Deal 24MM

Deze combi deal bestaat uit 6 soorten tuna producten zodat je kennis kunt maken met deze verschillende soorten karpervoer met een sterke tuna flavour. De soorten waaruit deze combi deal bestaat zijn tuna boilies, tuna grondvoer, tuna pellets, tuna pop-ups, tuna liquid booster en tuna baitspray. Elk soort product wordt hieronder uitgebreid toegelicht zodat het duidelijk is waarvoor elk product uit deze combi deal gebruikt kan worden.

Hot Tuna Boilies
De hot tuna is een pittige boilie die rijk is aan een enorm hoge dosering tonijnmeel en predigested vismeel. Daarnaast is deze boilie afgewerkt met chilipoeder en grove chilivlokken. Deze bol is zowel geschikt voor instant visserij als lange voersessies en in de lente, herfst en het najaar perfect inzetbaar. Overigens is deze boilie geschikt voor elk type water. Door de juiste samenstelling van bestandsdelen blijft de hot tuna boilie erg lang aan de hair zitten.

Tuna Grondvoer
Tuna grondvoer is een aangename toevoeging bij het gebruik van boillies en partikels. Dit grondvoer is rijk aan tarwe en sojabloem, gecombineerd met een sterke tuna flavour. Wanneer dit grondvoer met water in aanraking komt, zal er een vettige wolk bestaande uit kleine voedseldeeltjes op de voerstek ontstaan. Dit grondvoer is geschikt in zowel koud als warm water en hierdoor heel het jaar inzetbaar. Overigens is het tuna grondvoer geschikt voor het vissen met de method feeder.

Tuna Pellets
Tuna pellets zijn een aangename toevoeging bij het gebruik van boillies en partikels. Deze pellets zijn rijk aan granen, vismeel en een heerlijke tuna flavour. Hierdoor zal er tijdens het oplossen van dit product een vettige wolk vol voedingswaarden op de voerstek ontstaan. Overigens zijn de tuna pellets geschikt voor het vissen met de method feeder. Deze pellets zijn goed oplosbaar in zowel koud als warm water en hierdoor heel het jaar inzetbaar. Dit product is de perfecte basis van een voerstek. Door alle kleine stukjes voer zal de karper lang aan het eten zijn.

Tuna Pop-ups
Deze rood/zwarte pop-ups hebben een sterke tonijn smaak. Door het sterke drijfvermogen zijn deze pop-ups perfect om haakaas mee uit te balanceren. De scherpe tonijn geur en hoge attractie zorgen ervoor dat deze pop-ups ook perfect inzetbaar zijn op een Chod- of Ronnyrig. De kleur, geur- en smaakstoffen zullen de karpers van grote afstand aantrekken. Dit product zit netjes verpakt in een hersluitbare pot. Hierdoor blijven de geur en smaakstoffen optimaal behouden voor het beste resultaat.

Tuna Liquid Booster
De tuna liquid booster bevat een sterke tonijn flavour. Deze booster is perfect om bolies, pellets of partikels extra attractie te geven. Daarnaast is dit product geschikt om een grondvoer of stickmix mee aan te maken. De karpers zullen de geur- en smaakstoffen snel opmerken. Deze liquid booster is PVA vriendelijk.

Tuna Baitspray
Deze ultra geconcentreerde baitspray is perfect om jouw haakaas een extra boost te geven. Wanneer dit product in aanraking met water komt is de geur optimaal en zal het zich door de verschillende waterlagen verspreiden. Dit geeft een verrassend effect. Karpers zullen de geurstof snel opmerken. Deze baitspray is PVA vriendelijk.

Specificaties

-Product: tuna boilies 24MM, tuna grondvoer, tuna pellets, tuna pop-ups 15MM, tuna liquid booster en tuna baitspray
-Gewicht: 2,5KG tuna boilies, 2,5KG tuna grondvoer, 2,5KG tuna pellets(4MM), 65GR tuna pop-ups , 250ML tuna liquid booster en 50ML tuna baitspray
-Verpakking: sealzakken en plastic pet flessen
-Kleur: bruin
-Smaak: tuna

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Beoordelingen van onze klanten