Vanilla Combi Deal 24MM Hennep boekweit vanilla boilies Vanilla grondvoer Vanilla pellets Vanilla pop-ups Vanilla liquid booster Vanilla baitspray
Vanilla Combi Deal 24MM Hennep boekweit vanilla boilies Vanilla grondvoer Vanilla pellets Vanilla pop-ups Vanilla liquid booster Vanilla baitspray
Vanilla Combi Deal 24MM
0 Review | Review toevoegen
Zie de omschrijving voor meer informatie.

Gewicht   

8,500 KG

Verzendkosten

ÔéČ┬á4,95

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 21:30 besteld? Morgen in huis!

ÔéČ┬á61,44 *
ÔéČ┬á49,99 *
Prijs per combi deal
Aantal: 
Bestellen
 

Vanilla Combi Deal 24MM

Deze combi deal bestaat uit 6 soorten vanilla producten zodat je kennis kunt maken met deze verschillende soorten karpervoer met een heerlijke vanilla flavour. De soorten waaruit deze combi deal bestaat zijn vanilla boilies, hennep boekweit vanilla grondvoer, vanilla pellets, vanilla pop-ups, vanilla liquid booster en vanilla baitspray. Elk soort product wordt hieronder uitgebreid toegelicht zodat het duidelijk is waarvoor elk product uit deze combi deal gebruikt kan worden.

Hennep Boekweit Vanilla Boilies
De hennep boekweit vanilla boilie is een heerlijk zoete romige bol. In deze boilie is een maximale dosering stukjes hennep en boekweit gedraaid. De heerlijk zoete vanilla flavour zorgt ervoor dat de hennep boekweit boilie voor veel attractie zorgt. Deze bol is zowel geschikt voor instant visserij als lange voersessies en is het gehele jaar inzetbaar. Overigens is deze boilie geschikt voor elk type water. Door de juiste samenstelling van bestandsdelen blijft de hennep boekweit boilie erg lang aan de hair zitten.

Hennep Boekweit Vanilla Grondvoer
Hennep boekweit vanilla grondvoer is een aangename toevoeging bij het gebruik van boillies en partikels. Dit grondvoer is rijk aan grove stukken hennep en boekweit, tarwe en sojabloem, gecombineerd met een heerlijke vanilla flavour. Wanneer dit grondvoer met water in aanraking komt, zal er een vettige wolk bestaande uit kleine voedseldeeltjes op de voerstek ontstaan. Dit grondvoer is geschikt in zowel koud als warm water en hierdoor heel het jaar inzetbaar. Overigens is het vanilla grondvoer geschikt voor het vissen met de method feeder.

Vanilla Pellets
Vanilla pellets zijn een aangename toevoeging bij het gebruik van boillies en partikels. Deze pellets zijn rijk aan granen, vismeel en een sterke vanilla flavour. Hierdoor zal er tijdens het oplossen van dit product een vettige wolk vol voedingswaarden op de voerstek ontstaan. Overigens zijn de vanilla pellets geschikt voor het vissen met de method feeder. Deze pellets zijn goed oplosbaar in zowel koud als warm water en hierdoor heel het jaar inzetbaar. Dit product is de perfecte basis van een voerstek. Door alle kleine stukjes voer zal de karper lang aan het eten zijn.

Vanilla Pop-ups
Deze felwitte pop-ups hebben een heerlijke vanille smaak. Door het sterke drijfvermogen zijn deze pop-ups perfect om haakaas mee uit te balanceren. De zoete geur en hoge attractie zorgen ervoor dat deze pop-ups ook perfect inzetbaar zijn op een Chod- of Ronnyrig. De felle kleur, geur- en smaakstoffen zullen de karpers van grote afstand aantrekken. Dit product zit netjes verpakt in een hersluitbare pot. Hierdoor blijven de geur en smaakstoffen optimaal behouden voor het beste resultaat.

Vanilla Liquid Booster
De vanilla liquid booster bevat een sterke vanille flavour. Deze booster is perfect om bolies, pellets of partikels extra attractie te geven. Daarnaast is dit product geschikt om een grondvoer of stickmix mee aan te maken. De karpers zullen de geur- en smaakstoffen snel opmerken. Deze liquid booster is PVA vriendelijk.

Vanilla Baitspray
Deze ultra geconcentreerde baitspray is perfect om jouw haakaas een extra boost te geven. Wanneer dit product in aanraking met water komt is de geur optimaal en zal het zich door de verschillende waterlagen verspreiden. Dit geeft een verrassend effect. Karpers zullen de geurstof snel opmerken. Deze baitspray is PVA vriendelijk.

Specificaties

-Product: hennep boekweit vanilla boilies 24MM, hennep boekweit vanilla grondvoer, vanilla pellets, vanilla pop-ups 15MM, vanilla liquid booster en vanilla baitspray
-Gewicht: 2,5KG hennep boekweit vanilla boilies, 2,5KG hennep boekweit vanilla grondvoer, 2,5KG vanilla pellets(4MM), 65GR vanilla pop-ups, 250ML vanilla liquid booster en 50ML vanilla baitspray
-Verpakking: sealzakken en plastic pet flessen
-Kleur: wit/geel
-Smaak: vanilla

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Beoordelingen van onze klanten