Voerboilies Premium 100KG
Voerboilies Premium 100KG
0 Review | Review toevoegen
Zie de omschrijving voor meer informatie.

Gewicht   

100,000 KG

Verzendkosten

ÔéČ┬á23,95

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 21:30 besteld? Morgen in huis!

ÔéČ┬á289,90 *
ÔéČ┬á259,99 *
Prijs per verpakking van 100KG
Aantal: 
Bestellen
 

Voerboilies Premium

Deze voerboilies van hoogwaardige kwaliteit bestaan uit verschillende diameters boilies afkomstig van diverse batches. Door voerboilies in bulk te produceren of op grote schaal in te kopen, leveren wij voerboilies van de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Deze voerboilies zijn perfect voor het aanvoeren van een voerstek. Door het toevoegen van verschillende attractieve flavours en diverse voedingsrijke grondstoffen zijn deze boilies zeer geschikt voor de lange voercampagnes.

Doordat deze voerboilies bestaan uit diverse batches, kan de kleur en verhouding van diameters afwijken van de productfoto. Onze voerboilies bestaan uit een mix van verschillende smaken. Ook kan dit product gebroken boilies bevatten.

Specificaties

-Product: voerboilies
-Soort: readymades
-Inhoud: 100KG
-Verpakking: sealzak
-Kleur: mix
-Smaak: mix
-Diameter: variërend

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Beoordelingen van onze klanten